Fenderworld

Fendersworld importeert schepen voor verkoop op de Nederlandse markt.
Ons bedrijf wordt gevoerd vanaf de klipper “Merle” en vanuit onze kantoorunit op Jachthaven de Welle in Heerenveen.
Naast onze klipper liggen altijd wel een paar scheepjes in het water, om mee proef te varen of om een dagje te huren.

Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte schepen doen wij reparatie en onderhoud van schepen en huizen.
Hiervoor is er op jachthaven de Welle in Heerenveen een goede ruimte beschikbaar, vraag vrijblijvend om een offerte voor schilder- en onderhoudswerk voor polyester, staal en hout !!

In de loop van de jaren is ook de technische kennis bijgeschoold en hebben wij verschillende motoren winter klaar gemaakt en of een kleine- dan wel grote onderhoudsbeurt gegeven.

Zoekt u advies over een goede buitenboord motor? Bel dan 06-20510316, wij helpen graag. Wij kunnen alle buitenboordmotoren leveren inclusief een afleverbeurt en installatie. Samen met u laten wij de
motor op correcte wijze zijn eerste uren maken en op de goede manier inlopen, hierna vervangen wij de inloopolie voor verse olie zodat u jarenlang plezier hebt van uw aanschaf.

Vanuit het schilderen van jachten is ook de vraag gekomen om onderhoud aan huizen en gebouwen te plegen. Wij hebben ondertussen al een flink aantal huizen van top tot teen geschilderd. Mocht uw huis/schuur/gebouw aan
een opfrisbeurt toe zijn, schroom dan niet om even te bellen voor een vrijblijvende offerte. Houtrot reparatie en kozijn vervangingen worden naast het schilderen professioneel uitgevoerd. Onderhoud is waarde behoud!

Menu